Kezdőlap

Írta: Monori Polgárőrség

Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy büszkeséggel számolunk be arról, hogy Dabason, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség megyei közgyűlésén Bock János "Aranyfokú" elismerésben részesült. Szeretném kicsit bemutatni Őt és azt a tevékenységet, aminek okán megkaphatta ezt a kitüntetést!

Bock János20 éve tagja az egyesületnek. Magabiztosságával, tiszteletet parancsoló személyiségével igazi vezető egyéniség a csapatban, emiatt már több ciklus óta benne van az egyesület vezetőségében is. Higgadt, megfontolt tanácsai nagy segítséget jelentenek a fontos döntések előtt. A tagok tisztelik, szeretik őt, felnéznek rá.

A vezetőségben betöltött szerepe mellett aktívan részt vállal különböző szolgálati formákban is. Rendszeresen találkozhatunk vele a reggeli órákban az Ady úti Általános Iskola előtti gyalogátkelőhelynél, ahol napmint nap segíti az iskolásokat a biztonságos átkelésben. Jelzőőri feladatait télen, hidegben, esőben is rendületlenül ellátja. Vállal éjszakai szolgálatokat is és rendezvénybiztosítási feladatokban is kiveszi a részét. Az MSE programjain, focimeccseken is mindig vállat szolgálatokat. Munkája elismeréseképpen az idei közgyűlésünkön Pogácsás Tibor, államtitkár úrtól vehette át az MPKE kitüntetését, melyet aztán követett a megyei kitüntetés.

Az egész egyesület nevében gratulálok Janónak a neves kitüntetéshez és kívánunk neki még sok év polgárőr létet egészségben!

Kategória: