Kezdőlap

Írta: Monori Polgárőrség

2018. június 16-án Falajtár Tímea polgárőr közös szolgálatot látott el a Monori Rendőrkapitányság hivatásos tagjával. A délutáni órákban egy küldést követően a rendőr kollégával közösen újraélesztést kellett végrehajtani a mentők megérkezéséig! Vezetés közben lett rosszul egy férfi, akinek életéért Tímea és társa mindvégig hősiesen küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye, sikerült „visszahozni”.

A példás helytállásáért júliusban „Emlékplakettet” adományozott Dr. Mihály István r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány Tímeának és társának.

Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke közbenjárásával Tímea az OPSZ ünnepi megemlékezésén a Stefánia Palotában október 17-én Pogácsás Tibor államtitkár és Dr. Túrós András elnöktől „Életmentő Érdemérmet” vehetett át.

Falajtár Tímea 2013 óta tagja az egyesületünknek. Mindvégig nagy munkakedvvel, szorgalommal, aktívan vette ki részét az egyesület munkájából! Nagy érdem mind neki, mind az egyesületnek, hogy ilyen polgárőrök gyarapítják sorainkat!

Büszkék vagyunk Rád! Gratulálunk!

Kategória: